ЗЛАТКО МАРИН: Најостро ги осудувам сите лаги и манипулации што се шират на дел од социјалните мрежи во врска со наводното вцртување згради во зеленилото во два детални урбанистички плана

Објавено на 04.05.2019 во 12:39:02 часот | Македонија

 

 

* реклами:

loading...

Македонија

Свет