СДСМ: Благодарност до граѓаните за поддршката и јасната определба напредокот да продолжи, преку заедништво и интеграции!

Објавено на 06.05.2019 во 23:45:51 часот | Македонија

Благодарност до граѓаните за поддршката и јасната определба напредокот да продолжи, преку заедништво и интеграции. 

Мнозинството граѓани, Македонци, Албанци, Турци, Срби, Власи, Роми, Бошњаци и сите останати застанаа зад Стево, вистински претседател на сите граѓани.

Република Северна Македонија конечно доби претседател кој обединува, кој е подготвен да работи во интерес на сите граѓани, за националните и државни интереси.

Продолжуваме заедно напред!

 

 

* реклами:

loading...

Македонија

Свет