ОДЛИЧНИ ВЕСТИ ОД БУДВА: Република Северна Македонија добива директен пристап до фондовите на ЕУ со кои се финансираат проекти за инфраструктурно поврзување на регионот, квалитетот на животната средина и за одржливиот туризам

Објавено на 08.05.2019 во 19:10:58 часот | Македонија

 

 

* реклами:

 

 

 

 

Македонија

Свет