(ВИДЕО) БОМБА НА ПЕНДАРОВСКИ: Нема да се блокираат крстосници и улици во Скопје кога ќе одам на настани, во кабинетот ќе ангажирам нашинци од странство кои имаат јаки референци

Објавено на 14.05.2019 во 16:07:22 часот | Македонија

 

 

* реклами:

 

 

 

 

Македонија

Свет