МИЛЕНКО ГО НАЈДЕ РЕШЕНИЕТО ЗА ЗАЕВ: ТРЕТА СВЕТСКА ВОЈНА!

Објавено на 14.05.2019 во 22:44:33 часот | Македонија

- Само трета светска војна може да ја спаси Македонија, па во таа голема војна ние малите да им притребаме на големите и тогаш Македоња ќе си се врати на старите корени, Македонија на Македонците! Иначе нема спас!

Миленко го најде решението за Заев.

 

 

* реклами:

 

 

 

 

Македонија

Свет