(ВИДЕО) ЧУДО ВО КАВАДАРЦИ: Локалните компании и донирале 500 000 евра на општина Кавадарци?!?!

Објавено на 14.05.2019 во 23:59:28 часот | Македонија

 

 

* реклами:

 

 

 

 

Македонија

Свет