НОВИОТ МОБИЛЕН ОПЕРАТОР ТЕЛЕКАБЕЛ СЕ ШИРИ КАКО ЦУНАМИ, ДОСЕГА НЕОФИЦИЈАЛНО 100 000 ГРАЃАНИ СИ КУПИЛЕ БРОЈЧЕ СО ПРЕФИКС 074!

Објавено на 15.05.2019 во 00:39:15 часот | Македонија

Телекабел 

Почитувани,
Достапни се нови 10,000 броеви.
Одберете го вашиот број од серијата 
074 24Х ХХХ
www.telekabel. mk

 

 

* реклами:

 

 

 

 

Македонија

Свет