ШОКАНТНО: АЈ ШТО УКРАДОА СТОТИЦИ МИЛИОНИ ЕВРА ДОДЕКА БЕА НА ВЛАСТ, ВМРО ДПМНЕ НЕ ЧИНИ УШТЕ 8 МИЛИОНА ЕВРА ФРЛЕНИ НА БУНИШТЕ!!!

Објавено на 15.05.2019 во 14:31:22 часот | Македонија

Јас знам дека ги боли можноста да овој град оди напред, ама толку многу да си против, едноставно е од таа страна на здравиот разум.

Во прилог, лудата прес конференција на ДПМНЕ-то и аргументите против лудилото.

Патем кажано, булеварот АСНОМ е поскап за 8 милиони евра, заради не гласањето на ДПМНЕ во Совет на општина Гази Баба (мнозинство имаат), со кое се одби алтернативниот коридор на булеварот и се оди на потешкиот и поскап коридор.

 

 

 

* реклами:

 

 

 

 

Македонија

Свет