ГДУ: МИНИСТЕРОТ ДАМЈАН МАНЧЕВСКИ ДА НЕ СЕ ГЛУПИРА И ДА ИМ ДАДЕ ОТКАЗ НА ТИЕ ШТО НЕ ОДАТ НА РАБОТА!

Објавено на 18.05.2019 во 15:38:55 часот | Македонија

 

 

* реклами:

loading...

Македонија

Свет