(ВИДЕО) КУРТОН ВАСЕ НЕ СЕ ПОМИРУВА СО ДОГОВОРОТ ОД ПРЕСПА, УШТЕ ПЛАЧЕ НА ТЕМАТА: Леле ќе одиме на шопинг во Солун а мораме да го викаме Тесалоники, па нема правда!

Објавено на 19.05.2019 во 23:19:07 часот | Македонија

 

 

* реклами:

Македонија

Свет