АРМ Е ЕДНА ОД РЕТКИТЕ ВОЈСКИ ВО СВЕТОТ КАДЕ ВО ИСТО ВРЕМЕ СЕ КОРИСТАТ КАЛАШНИКОВИ И АМЕРИКАНСКИ ПУШКИ М-16

Објавено на 20.05.2019 во 18:11:00 часот | Македонија

 

 

* реклами:

 

 

 

 

Македонија

Свет