(ВИДЕО) ТЕПАЧКА ВО ДЕСНИЦАТА НА ТЕМА БОЈКОТ: Солза и куртонката Коровешовска ќе си ги извадеја очите за тоа кој е крив за поразот на Сиљановска!

Објавено на 20.05.2019 во 22:48:56 часот | Македонија

 

 

* реклами:

Македонија

Свет