(ВИДЕО) Премиерот Заев на работен појадок со Сојузот на стопански комори: Постигнатиот раст на БДП е генериран благодарение на реалната економија, а не на инвестиции во споменици и тоа гарантира одржливост на долг рок

Објавено на 23.05.2019 во 14:50:16 часот | Македонија

 

 

* реклами:

Македонија

Свет