(ВИДЕО) ДЕЦА, НЕ КОРИСТЕТЕ ДРОГА, РАЗАРА МОЗАК - АЦО СТАНКОВСКИ: На светот има 70 милиони Македонци, треба да се обединиме и да го поразиме западот!

Објавено на 24.05.2019 во 12:15:11 часот | Македонија

- Еден научник од Египет ми кажа во една прилика дека во светот има 70 милиони Македонци, и јас му верувам. Епа што чекаме, зошто да не се обединиме и да го поразиоме западот?!

Ацо Станковски на промоцијата на својата книга на тема Македонија. 

Деца, еве зошто не треба да користите редовно многу дрога, го пржи мозокот!

 

 

* реклами:

Македонија

Свет