(ВИДЕО) Министерот Роберт Поповски по средбата со претседателот Стево Пендаровски: Трошењата на новиот претседател на Северна Македонија ќе бидат на увид на јавноста преку Алатката за отчетност

Објавено на 24.05.2019 во 14:45:03 часот | Македонија

 

 

* реклами:

Македонија

Свет