(ВИДЕО) МЕНТАЛНОТО ЗДРАВЈЕ НА ГРАЃАНИТЕ Е НА МНОГУ НИСКО НИВО: Гола скопјанка цела вечер се дере од балкон во Капиштец

Објавено на 01.06.2019 во 10:20:31 часот | Македонија

Вечерва околку полноќ во населбата Капиштец на ул.Народен Фронт гола жена се дереше цел час на балкон вознемирувајки ги граѓаните. Од случајни минувачи жената беше пријавена во полиција, веднаш пристигнаа припадниците на единицата АЛФА се качија во станот, но врата беше со железни шипки а пријавената не сакаше да отвори. Таа тврдеше дека и пуштале од соседниот стан димни гасови.

Кога полицијата се обиде да влезе кај неа во станот таа со пцовки и закани ги упати да влезат во станот на соседите каде што пуштаат отровни гасови по наредба на ЦИА.

На полицијата добро им е позната жената, многу пати била пријавувана за нарушување јавен ред и мир и истата има неколку пати лажно пријавувано, и велат дека е психички растроена.

ФОТО и ВИДЕО: 24 Инфо

 

 

* реклами:

loading...

Македонија

Свет