ТЕУТА АРИФИ ИМ СЕ НАЉУТИ НА ТЕТОВЦИ: Уништувањето или оштетувањето на заедничката сопственост, освен што претставува кривично дело, е феномен кој јасно говори за нашето ниво на јавна свест и недостаток на здрава граѓанска мисла!!

Објавено на 06.06.2019 во 21:41:25 часот | Македонија

 

 

* реклами:

loading...

Македонија

Свет