ФОТО ЗА СИТЕ КОИ ПАНИЧАТ ЗА МИНАРЕТО ВО ОХРИД: Овде на фотката стара околу 100 години има џамија и минаре, го гледате ли?!

Објавено на 11.06.2019 во 12:30:21 часот | Македонија

 

 

* реклами:

Македонија

Свет