ЛУПЕВСКА ДО ГЕРО: ОБЈАВУВАШ ЛАГИ И ШПЕКУЛАЦИИ!

Објавено на 11.06.2019 во 12:41:45 часот | Македонија

Бранко Геровски објави колумна во која раскажа наводна средба на сопственик и уредник на телевизија на средба во Охрид на која се рекетирал бизнисмен за 200 илјади евра.

Се алудираше на 1 ТВ и Бојан Јовановски и Ацо Кабранов, но Лупевска се побуни на фејсбук страната на Геровски:

 

 

* реклами:

Македонија

Свет