НАШИОТ УМЕТНИК ФИЛИП ЈОВАНОВСКИ ДОБИ НАГРАДА ВО ЧЕШКА, GOLDEN TRIGA AWARD СО ДЕЛОТО ЗГРАДИТЕ НАВИСТИНА ЗБОРУВААТ

Објавено на 11.06.2019 во 22:26:09 часот | Македонија

The pavilion of The Republic of North Macedonia / This building talks truly, won GOLDEN TRIGA AWARD at PQ 2019

 

 

* реклами:

Македонија

Свет