БОМБА НА РЕНАТА ДЕСКОВСКА: ПРЕД НЕКОЛКУ ДЕНА РАЗРЕШИВ ИЗВРШИТЕЛ И МУ ПОДНЕСОВ КРИВИЧНА ПРИЈАВА ЗАТОА ШТО НАПЛАТУВАЛ ДОЛГОВИ НЕЗАКОНСКИ

Објавено на 11.06.2019 во 22:41:27 часот | Македонија

- Извршителите ни требаат во општеството, но некои ги надминуваат законските рамки и наплатуваат долгови незаконски, еден таков разрешив пред некој ден и му поднесовме кривична пријава!

Рената Десковска на ТВ 24 во емисијата ОТВОРЕНО.

 

 

* реклами:

Македонија

Свет