БОМБА НА СПАСОВСКИ: За овие две години дадовме отказ на преку 100 полицајци поради непрофесионално вршење на должноста!

Објавено на 11.06.2019 во 23:36:34 часот | Македонија

- За две години дадовме отказни решенија на над 100 полицајци кои нанеле зло на граѓаните наместо да им служат. Внатрешна контрола има три пати повеќе донесени дисциплински мерки за разлика од порано. Сакаме да направиме и ветинг на сите вработени во МВР, има началници кои се побогати од некои бизнисмени кои 30 години се бават со бизнис...

Министетот Спасовски на ТВ 24.

 

 

* реклами:

Македонија

Свет