(ВИДЕО) ОПШТИНА ГАЗИ БАБА ИМА СЕРИОЗЕН ПРОБЛЕМ КОЈ ТРЕБА БРЗО ДА СЕ РЕШИ ЗА ДОБРОТО НА ГРАЃАНИТЕ ВО ОПШТИНАТА

Објавено на 18.06.2019 во 22:08:04 часот | Македонија

 

 

* реклами:

loading...

Македонија

Свет