ЗАЕВ СЕ ДОГОВАРА СО ПАРТИЗАНИТЕ ЗА ОДБЕЛЕЖУВАЊЕ 75 ГОДИНИ ОД АСНОМ

Објавено на 20.06.2019 во 10:42:30 часот | Македонија

 

Силна е симболиката на јубилејот 75 години АСНОМ со реализацијата на стратешките определби на земјата за членство во ЕУ и НАТО.

Со делегацијата на Сојузот на борци од НОВ разговаравме за организацијата и достојно одбележување на овој значаен јубилеј.

 

 

* реклами:

Македонија

Свет