Премиерот Заев на 60 годишнината на трите технички факултети во Скопје: Овие факултети и бизнис заедницата продолжуваат да ја одржуваат традицијата и да создаваат услови за да им ги отворат перспективите и патот на успехот на младите луѓе

Објавено на 20.06.2019 во 11:08:34 часот | Македонија

 

 

* реклами:

loading...

Македонија

Свет