Средба на премиерот Заев со швајцарската амбасадорка Техада и претставникот од НДИ, Хејзлет: Силна поддршка за независен, одговорен и ефикасен Парламент, во интерес на граѓаните и државата

Објавено на 20.06.2019 во 18:25:30 часот | Македонија

 

 

* реклами:

loading...

Македонија

Свет