ФИЛАНТРОПОТ И ЛЕГЕНДАРЕН ИНВЕСТИТОР, ЏОРЏ СОРОС ДЕНЕСКА ВО ВИЕНА ЈА ДОБИ НАГРАДАТА ЏОЗЕФ ШУМПЕТЕР

Објавено на 21.06.2019 во 20:14:24 часот | Свет

Наградата му е доделена поради ширењето на знаењето и слободата во светот.

Линк до веста, овде.

 

 

* реклами:

loading...

Свет

Македонија