(ВИДЕО) БОМБА НА КАНЗУРОВ: ВО БУГАРИЈА БОЈКО БОРИСОВ ИМА ЗАБРАНЕТО НЕКОЈ ДА ГО КРИТИКУВА ЗОРАН ЗАЕВ

Објавено на 25.06.2019 во 00:13:48 часот | Македонија

 

 

* реклами:

 

 

 

 

Македонија

Свет