ЗАЕВ: ЗГРОЗЕН СУМ ОД СНИМКАТА СО КУРТО ДУДУШ, АКО ИСТРАГАТА ПОТВРДИ ДЕКА СНИМКАТА Е ВЕРОДОСТОЈНА, ТОГАШ ЌЕ СЛЕДУВА НЕГОВА ОСТАВКА И ОСТАНАТА ОДГОВОРНОСТ И КАЗНИ КОИ МУ СЛЕДУВААТ!

Објавено на 25.06.2019 во 21:58:41 часот | Македонија

- Згрозен сум од снимката со Курто Дудуш. Ако истрагата потврди дека снимката е веродостојна, тогаш ќе побарам од него оставка а веројатно ќе следат и казни како одговорност за стореното насилие. Ние како власт не бегамне од одговорност на поединци, никој нема да биде заштитен, секој ќе си одговара.

Премиерот Заев во интервју за Сител.

 

 

* реклами:

loading...

Македонија

Свет