ТЕУТА АРИФИ: Продолжуваме со дигитализација на општинските услуги, како и на образовната инфраструктура

Објавено на 26.06.2019 во 22:15:03 часот | Македонија

 

 

* реклами:

loading...

Македонија

Свет