(ВИДЕО) ХОМО НАЛЕДИ, ПОЛУ МАЈМУН - ПОЛУ ЧОВЕК, НАЈСТАРИОТ ПРЕДОК НА ЧОВЕКОТ: Најновото археолошко откритие во пештера во Јужна Африка предизвика бура во науката за човечката еволуција

Објавено на 01.07.2019 во 18:59:51 часот | Наука

 

 

* реклами:

loading...

Наука

Македонија