(ВИДЕО) НАЈГОЛЕМИОТ ТЕРОРИСТИЧКИ НАПАД ВО ИСТОРИЈАТА НА БРИТАНИЈА НЕ ГО ИЗВЕДЕ ТЕРОРИСТИЧКА ОРГАНИЗАЦИЈА, ТУКУ ЛУДАК СО КАЛАШНИКОВ КОЈ ЗБРИША ЦЕЛО СЕЛО ВО 1987-МА ГОДИНА, ЗАСТРЕЛА 35 ЛУЃЕ ОД КОИ 15 ПОЧИНАА!

Објавено на 11.07.2019 во 17:41:16 часот | Историја

 

 

* реклами:

Историја

Македонија