БРАВО: КОМПАНИИТЕ КОУЗОН И КУРИР БРЗА ПОШТА ГИ ОДНЕСОА НА ОДМОР АКТИВИСТИТЕ ОД ПАРКИРАЈ СОВЕСНО

Објавено на 12.07.2019 во 15:00:03 часот | Македонија

Нашите идни совесни возачи денес заминаа на заслужен одмор во летниот камп Скоурас во Грција.

Се надеваме дека преку едукативна игра и забава ќе стекнете нови знаења и вештини, ќе создадете нови пријателства и искуства.

Голема благодарност до Kouzon Corporation иКурир брза пошта кои овозможија да се реализира ова патување.

Дечки, уживајте и забавувајте се!

#паркирајсовесно #кампањазабезбедноствосообраќајот

 

 

* реклами:

loading...

Македонија

Свет