ВЕНКО ФИЛИПЧЕ: Завршена е првата фаза од реконструкцијата на одделенијата во Специјалната болница по хируршки болести „Св. Наум Охридски“ во Скопје

Објавено на 19.07.2019 во 18:43:51 часот | Македонија

 

 

* реклами:

loading...

Македонија

Свет