ЗСФ КОМ: Прекрасниот објект на ул. Прашка ќе биде готов до крајот на годината. Побрзајте и преговарајте по најповолни услови за вашиот иден стан! Бидете дел од нашата станбена зграда на ул.Прашка, Општина Карпош, Скопје!

Објавено на 20.07.2019 во 02:34:30 часот | Македонија

За повеќе информации, посетете не:
бул.Партизaнски Одреди бр.106, локал 1, Карпош 3

zsf@zsf.com.mk
www.zsf.com.mk

контакт тел : .
☎️+389 2 263 2666
📱+389 78 377 722
📱+389 78 341 161
📱+389 78 433 259
.
.
.
#architecturephotography
#architecture #skopjecity #site #facade #фасада#архитектура #скопје #инстафото #стан #дом#скопје #architecture #city #building #photography

 

 

* реклами:

loading...

Македонија

Свет