КРАЛОТ НА ДРОГАТА, ЕЛ ЧАПО, ОСУДЕН НА ДОЖИВОТЕН ЗАТВОР, ЌЕ ЈА ЛЕЖИ КАЗНАТА ВО НАЈБЕЗБЕДНИОТ ЗАТВОР ВО СВЕТОТ КАДЕ ЛЕЖАТ ТЕРОРИСТИТЕ ОСУДЕНИ ЗА НАПАДОТ НАД СВЕТСКИОТ ТРГОВСКИ ЦЕНТАР ВО ЊУЈОРК!

Објавено на 20.07.2019 во 17:11:08 часот | Свет

23 часа ќе биде во самица, само 1 саат ќе може да излезе на воздух.

Во ќелијата ќе биде сам, со телевизор и книги.

Осуден е на доживотен затвор, плус 30 години ако случајно се врати од пеколот.

Осуден е за десетици убиства низ САД и за криумчарење големи количини на кокаин со подморници и авиони.

Во затворот каде ќе лежи во планините во Колорадо, комшии ќе му бидат терористите осудени за нападот на кулите близначии во Њујорк.

Има и други сериски убијци, терористи, нарко босови, вкупно 350 на број.

Затворот е толку добар што од кога е направен 1994-та, никој нема успеано да избега!

Но Ел Чапо досега има 3 пати бегано од затвор, да видиме дали ќе му успее овде.

 

 

* реклами:

loading...

Свет

Македонија