РАБОТА ВО КАНАДА – ЗА ПРОЕКТ DRY DOCK 20 ДНЕВНО РАБОТНО АКГАЖИРАЊЕ ВО ПРЕКРАСНИОТ ГРАД ВИКТОРИЈА/ВАНКУВЕР

Објавено на 24.07.2019 во 01:07:16 часот | Македонија

Ги повикуваме сите оние кои сакаат да добијат можност 

БЕСПЛАТНО ДА ПАТУВААТ ЗА КАНАДА – градот Вакнувер/Викторија
ОНИЕ КОИ ИМААТ 20 СЛОБОДНИ ДЕНОВИ 
ОНИЕ КОИ ИМААТ ЕУ ПАСОШ ( БУГАРСКИ , ХРВАТСКИ или некој друг ЕУ Пасош )
ОНИЕ КОИ САКААТ ДА БИДАТ ДЕЛ ОД ГОЛЕМ ПРОЕКТ ЗА РЕНОВИРАЊЕ НА БРОД 

да ни испратат БИОГРАФИЈА на Англиски јазик .

Покрај СИТЕ НАВЕДЕНИ БЕНЕФИТИ , избраните кандидати ќе добијат дневница за работното ангажирање во висина од 32 АНГЛИСКИ ФУНТИ.

Овој оглас е отворен до исполнувањето на сите СЛОБОДНИ МЕСТА.

Побрзајте, денес испратете ни порака/е-маил на info@kouzon.com.mk

KOUZON ја превзема обвската да Ве обучи за работното ангажирање и да ги порија сите трошоци за Вашето патување од Канада 

Kliment Ohridski 58 
Skopje 1000
 
02 323 8801

 

 

* реклами:

loading...

Македонија

Свет