БОЈКО БОРИСОВ ГИ ОСВОИ СРЦАТА НА МАКЕДОНЦИТЕ: Не можам ни да замислам јас да ја блокирам Северна Македонија, после се што сум направил какви битки сум биел со Германците и Французите да и помогнам на вашата земја да се приближи кон ЕУ!

Објавено на 02.08.2019 во 11:46:49 часот | Македонија

- Просто не можам да замислам јас и Бугарија да ја блокираме Северна Македонија, не смееме ни да помислиме да дојдеме до таков момент, после се што направив да и помогнам на вашата земја, Заев знае, колку сум се борел со Германците и Французите за вашата земја да иде напред кон ЕУ!

Бојко Борисов на прес со Зоран Заев во македонската влада.

 

 

* реклами:

Македонија

Свет