Премиерите Заев и Борисов во Дојран положија свежо цвеќе пред возобновениот споменик на бугарскиот генерал, Константин Каварналиев: Почитта за културното и историско наследство на нашите држави претставува израз на нашето пријателство и блискост

Објавено на 02.08.2019 во 11:53:50 часот | Македонија

 

 

* реклами:

Македонија

Свет