(ВИДЕО) ВИДЕО КОЕ ЌЕ ВЕ РАСПЛАЧЕ: 91 ГОДИШЕН СТАРЕЦ ФАТЕН НА РАДАР КАКО ВОЗИ БРЗО ЗА ДА ГО ОДНЕСЕ 63-ГОДИШНИОТ СИН НА ДИЈАЛИЗА

Објавено на 05.08.2019 во 22:11:30 часот | Здравје

 

 

* реклами:

loading...

Здравје

Македонија