ЕВЕ ЗОШТО Е СЕТА ОВАА ПАНИКА: ЕДЕН ОД 10-ТЕ СУДСКИ ПРОЦЕСИ КОИ ГИ НАЈАВУВА КАТИЦА ЈАНЕВА Е ЗА ХРИСТИЈАН МИЦКОВСКИ, ЗА ТОА КАКО СЕ СТЕКНАЛ СО ХИДРОЦЕНТРАЛИТЕ ВРЕДНИ МИЛИОНИ ЕВРА!!!

Објавено на 12.08.2019 во 00:03:57 часот | Македонија

Целата оваа паника и хистерија против СЈО и Катица Јанева е затоа што Мицковски добил информации дека еден од 10-те судски процеси т.е обвиненија кои ги најавува Катица Јанева е за злоупотреби на Христијан Мицковски додека бил директор во ЕЛЕМ и за тоа како се стекнал со милиони евра вредни хидроцентрали.

Сега станува јасно зошто Груевски го постави Мицковски за негов наследник во ВМРО ДПМНЕ. Делат иста судбина, ако остане СЈО ќе висат и двајцата, Груевски знаел дека Мицковски ќе мора да се бори со тотална војна против СЈО па макар исчезнало ВМРО ДПМНЕ од политичката мапа!!! 

Затоа што знаел дека е криминален лик кој ако СЈО опстане ќе заврши на долга робија во Идризово!

 

 

* реклами:

loading...

Македонија

Свет