УСРАНИ СЕ! МАФИЈАТА, ВМРО ДПМНЕ И ОЧАЈНИТЕ БРАНКОВИСТИ ЗНААТ ДЕКА ЗАЕВ Е НА ДОБАР ПАТ ДА ВЛАДЕЕ ДОЛГО, ПА ВО ПАНИКА ФРЛААТ СЕ НА ЕДНА КАРТА, ДА ГО СПРЕЧАТ ДОДЕКА МОЖАТ, УШТЕ ДОДЕКА Е МАТНО!!!

Објавено на 12.08.2019 во 00:19:25 часот | Македонија

 

 

* реклами:

loading...

Македонија

Свет