ВИ РЕКОВ ЛИ ЈАС ДЕКА КОПИЛИЊАТА ГО ПОТЦЕНИЈА ЗАЕВ?! ОВАА ИЗЈАВА ИМА ДА СЕ ПАМТИ КАКО ОНАА НА ЧЕРЧИЛ ЗА ТОА ДЕКА ЌЕ СЕ ТЕПА СО ГЕРМАНЦИТЕ НА НЕБО НА ВОДА И НА ЗЕМЈА И НИКОГАШ НЕМА ДА СЕ ПРЕДАДЕ!

Објавено на 13.08.2019 во 20:12:53 часот | Колумни

Саше Ивановски

Новинар, основач и сопственик на Мактел.мк


Оваа изјава ќе се одрази врз бурата како фрлање вода од јамбо џет врз пожар во шума!

Значи оваа изјава има да се памти како легендарната изјава на Черчил дека Британија ќе се бори против Германците на небо, на земја и на вода и ќе победи!

Геро мислеше дека Заев ќе остане со симнат гард додека они го газат и клоцаат од сите страни?!

Има една славна изрека од наш филм - СО ГОМНАРИ САМО СО ГОМНАРСКА ЦЕВКА!!!

 

 

* реклами:

loading...

Колумни

Македонија