ДРАГИ ПЕДЕРИ, ВО ИМЕ НА ЗАЕДНИЧКАТА КАУЗА ВЕ МОЛАМ МАШКИ ДА ГО ИСТРПИТЕ ОВОЈ НАПАД!

Објавено на 13.08.2019 во 21:08:00 часот | Колумни

Саше Ивановски

Новинар, основач и сопственик на Мактел.мк


Драги педери, знаете дека сме сојузници и заедно во оваа битка.

Овој пат ни криви ни дужни Заев ве поткачи и ве молам во името на заедничкаата кауза да се жртвувате да го истрпите мушки овој атак и да не дигата многу галама.

Ќе ви се одужиме за разбирањето, со тоа што ќе се бориме уште повеќе за вашите права.

Ве молам да го разберете премиерот и да примите извинување во негово име, не мислеше он ништо лошо, само се наоѓа малце во ватрена ситуација и мораше малце да удри со гомнарска цевка и вие настрадавте како колатерал.

Значи ви благодарам на разбирањето, бидете вистински педери и истрпете мушки!

Знам дека нема да ме разочарате!

 

 

* реклами:

loading...

Колумни

Македонија