(ВИДЕО) ЛУДА РАБОТА: Во резервоарот за пивка вода во Лос Анџелес има 96 милиони црни пластични топчиња кои ја штитат водата од сонцето

Објавено на 21.08.2019 во 18:39:02 часот | Наука

 

 

* реклами:

loading...

Наука

Македонија