(ВИДЕО) Коста Петров, потпретседател на СДСМ: Време е за нови лица во политиката

Објавено на 31.08.2019 во 13:20:51 часот | Македонија

Интервју со новиот потпретседател на СДСМ Коста Петров: говори за тоа кој му понудил да ја добие врвната функција во СДСМ, која ќе биде неговата улога во оваа партија, за неговите книги за самопомош и неговите политички амбиции.

Линк до интервјуто, овде.

 

 

* реклами:

loading...

Македонија

Свет