ВЛАДА: Со 35.1 милиони денари овозможуваме бесплатни обуки за ИТ вештини за 1.253 млади невработени лица

Објавено на 14.09.2019 во 14:30:48 часот | Македонија

Mila Carovska

 Со 35.1 милиони денари овозможуваме бесплатни обуки за ИТ вештини за 1.253 млади невработени лица
 
Преку мерките за вработување им помагаме на младите да се надградуваат во вештините кои се потребни на пазарот на труд.
 

 

 

* реклами:

loading...

Македонија

Свет