ИСУСЕ ХРИСТЕ, САМО 1 МЕСЕЦ ПРЕД СТАРТ НА ПРЕГОВОРИ СО ЕУ И 3 МЕСЕЦИ ПРЕД ВЛЕЗОТ ВО НАТО - НИКОЛОВСКИ: НЕМА НИКАКВА КОРИСТ ОД ДОГОВОРОТ ОД ПРЕСПА, САМО ШТЕТИ!

Објавено на 19.09.2019 во 12:26:16 часот | Македонија

Еј овој човек ќе биде иден министер за надворешни работи ако победи ВМРО на следните избори, на само 1 месец пред старт на преговори со ЕУ и на само 3 месеци пред влез во НАТО, Николовски на ТВ 24:

- Нема никаква корист од договорот од Преспа, само штети, никогаш не требаше да го потпишеме.

 

 

* реклами:

loading...

Македонија

Свет