ЗАРЕМ Е МОЖНО МАФИЈАТА ДА ГО КУПИ И ЗОРАН ВЕРУШЕВСКИ?!?! МУ ЗАБИВА ЛИ ВЕРУШ НОЖ ВО ГРБОТ НА ЗАЕВ?!?!ПА ДОБРО ИМАМЕ ЛИ НИЕ УОПШТЕ ШАНСА ПРОТИВ МАФИЈАТА?!?!

Објавено на 23.09.2019 во 21:08:44 часот | Колумни

Саше Ивановски

Новинар, основач и сопственик на Мактел.мк


Што му требаше тоа денеска на Верушевски?! Снимките биле модифицирани и контаминирани?!?! Хероите Лазаревски и Костовски ги плука, се дистанцира од бомбите??!

Што се случува во оваа држава?! Дали и Веруш се продаде?!?!?!

Еден Саше Димовски не личи на себе и повеќе личи на еден Љупче Златев?!

Еден Геровски кого го читавме во Дневник додека сите растевме сега се понаша како Латас на Ред Бул?!

Една Лупевска се настрвила на СЈО додека никад нема направено таква емисија за сите злодела на Груевци?!

Еден Калајџиев се понаша како Каракамишева?!

Еден Владе Милчин се повампирил и крека како Мирка Велиновска?!?!

Добро имаме ли ние воопшто шанса против мафијата?!?!

Заев ќе разјасни многу нешта кога ќе се врати од Њујорк каде е во посета на ООН, но засега работите се многу разочарувачки и депресивни...

Порталите и телевизиите креваат таква огромна паника од распитот на Боки 13-ка, небаре се одлучува судбината на државата од тој ропак алчен...

Сите молчат за смешниот обид на ВМРО ДПМНЕ од своите олигарси и мафијаши да направи жртва, на крај Грујо ќе излезе жртва на прогон кој морал да бега за да спаси жива глава?!?!

Има ли оваа земја капацитет човечки да се справи со злото во своите редови?! На крај се ли ќе остане на Заев, Радмила и уште 10 души на Бихачка?!?!

 

 

* реклами:

loading...

Колумни

Македонија