(ВИДЕО) Приказната за тоа како босанскиот командант Изет Наниќ страв и трепет за Српските паравојски во 1994-та за влакно не успева да го зароби генерал Ратко Младиќ, успева да му го земе џипот

Објавено на 26.09.2019 во 23:55:07 часот | Балкан

 

 

* реклами:

loading...

Балкан

Македонија